Airconditioning & Warmtepompen2020-12-14T09:42:26+01:00

Airconditioning

Optimale prestaties!
Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat! Airconditioning is daarom niet langer een luxe maar soms ook een noodzaak. Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel te maken heeft met temperatuur. Door te hoge temperaturen vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent.

Airconditioning:

  • filtert en zuivert de lucht
  • koelt de lucht
  • luchtvochtigheid wordt minder

D.I. Koeltechniek levert èn onderhoudt effectieve en energiezuinige aircosystemen. Wij leveren nagenoeg van elke fabrikant airconditioning en kunnen deze ook voor u onderhouden. Wij bieden wij een uitgebreid programma voor elke gewenste toepassing. Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundige installatie en preventief onderhoud en staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week gereed bij eventuele storingen.

Warmtepompen

D.I. Koeltechniek installeert naast de airconditioning en koelinstallaties ook warmtepompen.

Een warmtepomp is een  systeem dat werkt volgens een omgekeerde koelkast, kan uw huis duurzaam verwarmen: de warmtepomp. Deze maakt gebruik van warmte uit lucht en bodem(water). In de zomer houdt het warmtepompsysteem uw huis koel.

Een warmtepomp is een systeem dat een woning voorziet van verwarming en warm water, net als een cv of zonneboiler. Sommige warmtepompen kunnen daarnaast ook koelen. Warmtepompsystemen zijn duurzaam: het rendement voor verwarming is 140 tot 200 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.

Brochures Van Onze Leveranciers

LG

RAC wandunits
DUAL Inverter Woning
MULTI V Binnenunit
MULTI Split Systeem
Klimaatoplossingen prijslijst
Lees het nieuwsbericht

Toshiba

Estia Warmtepomp
Estia Tapwatervat
Estia Brochure