Wij Zijn Wij2020-10-05T16:35:04+02:00

Wie Zijn Wij?

D.I. Koeltechniek werd in 1997 opgericht door Han Dekker, sinds 1 januari 2011 is er een v.o.f. gevormd met medewerker Jan-Willem Mol. De huidige monteurs hebben jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van professionele koel- en vriessystemen.

Het bedrijf is in Putten gevestigd en heeft als voordeel door de centrale ligging dat we overal snel ter plekke kunnen zijn.

Alle servicemonteurs zijn voorzien van een goed geoutilleerde bedrijfswagen met alle benodigde gereedschappen en veelgebruikte onderdelen.

D.I. Koeltechniek werkt o.a. voor opdrachtgevers in de horeca, groothandel, industrie en overheid en wordt daarnaast met vaste regelmaat ingezet door andere servicebedrijven. Bovendien weten inmiddels heel wat particulieren met aircowensen de weg naar ons te vinden.

D.I. Koeltechniek is een STEK-erkend en PED-gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren, repararen en onderhouden van koeltechnische installaties zoals koel- en vriesinstallaties, warmtepompen, winkel- en keukenapparatuur en airconditioning.

Bespreek de mogelijkheden