NordCap koelmeubelen en -toonbanken

DI Koeltechniek werkt samen met NordCap, dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan drie decennia op de markt.

Met meer dan 8.000 artikelen bevat de collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Zij onderscheiden zich door vier factoren: advies, kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service.

Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap. Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker.

Merken

Met NordCap vertegenwoordigt DI Koeltechniek zeer gerenommeerde merken van fabrikanten van koel- en vriesapparatuur, zoals: AKE, Ideal, Nuovair, Alpeninox, Fogal, Viresmo, ISA, Mercatus, Normann, Moretti Forni, Technoeka, Moduline enz..

Kijkt u zelf eens rond op de website van Nordcap. Deze mooie producten kunt u via DI Koeltechniek aankopen en laten installeren.

#nordcap #idealake #koelmeubel #koeltoonbank #winkelinrichting #horeca #slagerijen #bakkerijen #verswinkels #koeltechniek #airconditioning