Scherfijsmachines

Presenteert u koude producten in vitrines?

Dan heeft u vaak ijs nodig om dit goed en op een leuke manier te koelen. We weten echter ook dat ijs erom bekend staat dat het een vrij harde substantie is en dat dit kan leiden tot beschadigingen aan de producten. Gelukkig is er een speciaal soort ijs om producten te koelen, namelijk schermijs/schilferijs.

Wat is scherfijs?

Scherfijs bestaat voor 70% uit ijs en voor 30 % uit water. Dit wordt met name gebruikt voor koelingsdoeleinden. In de medische sector wordt scherfijs bijvoorbeeld gebruikt voor het afkoelen van bloed en organen; in de visindustrie wordt het gebruikt voor het koelen, transporteren en opslaan van vis.

Nuggetijs

Nuggetijs bestaat voor 80% uit ijs en voor 20 % uit water. Nuggetijs is nog meer samengeperst dan scherfijs en is ideaal voor presentatiedoeleinden.

Lange levensduur en minder onderhoud

In deze serie worden carbon wormlagers toegepast, een zeer robuust alternatief voor rollagers. Hierdoor neemt de levensduur van uw machine toe en u bespaart op onderhoudskosten. De worm en de verdamper zijn van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal en ook dat verhoogt de levensduur van deze onderdelen, waardoor uw machine langer meegaat en minder vaak onderhoud nodig heeft.

Maak een afspraak

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u vragen over scherfijsmachines?
Dan helpen wij u graag.
Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen of om u te voorzien van advies.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0341 35 67 41

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.