Grootkeuken inrichting2018-11-26T12:34:41+01:00

Grootkeuken Inrichting

Naast het installeren en onderhouden van horeca apparatuur en koelingen verkopen wij ook horeca apparatuur om u zaak volledig in te richten. Hierbij kunt u denken aan koelkasten, koelvitrines, drankenkoelers maar ook bijvoorbeeld Pizzeria ovens en Gyrosgrill of Salamander.

Bij een grootkeuken inrichting dient er rekening gehouden te worden met vele zaken zoals een weloverwogen routing, de benodigde huidige en toekomstige capaciteit, duurzaamheid, milieu en ergonomie, maar om dit alles tot een succes te maken is voor elke grootkeuken inrichting de grootkeuken techniek en koeltechniek de sleutel tot het succes.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe grootkeuken inichting of het vervangen van 1 apparaat, onze adviezen zijn gebaseerd op de vele jaren ervaring. Bij een vervanging kunt u rekenen op de technische achtergrond om uw nieuwe investering tot een succes te maken. Vooral daar zijn wij in staat om, rekening houdend met levertijden, de technische voorzieningen en maatvoering, samen met u tot de beste keuze te komen, om te zorgen dat deze nieuwe investering weer jaren past bij uw grootkeuken inrichting.

  • Hoge kwaliteit

  • Eigen monteurs

  • Maatwerk

  • Eigen service 24/7

Neem vrijblijvend contact met ons op

Brochures Van Onze Leveranciers

Alpfrigo

Dubbeldeur koelkast
Blast chillers
Bakkerij kasten
Camping koelkast
Koel-/vrieskasten
Koel-/vrieswerkbanken
Vis Bewaarkast
Chocolade Koelkast
Koel-/vrieskasten 500-1100 lijn

Gram

Koel-/vrieskasten tot 600 liter
Koel-/vrieswerkbanken

Polar & Cookinox

Polar – Professionele koelingen
Cookinox – Refrigerated Counters