Voedselverwerking
Naast het installeren en onderhouden van koelinstallaties leveren wij ook professionele koelapparatuur voor complete inrichting van uw voedselverwerking locatie. Hierbij kunt u denken aan industriële koelcellen, vriescellen, proceskoeling, snelkoelapparatuur maar ook gekoelde werkruimtes en koelopslagsystemen.
Bij voedselverwerking en productie dient er rekening gehouden te worden met vele zaken zoals HACCP-normen, procesflow optimalisatie, de benodigde huidige en toekomstige productiecapaciteit, energiezuinigheid, hygiëne-eisen en temperatuurbeheersing. Om dit alles tot een succes te maken is voor elke voedselverwerking locatie de professionele koeltechniek en klimaatbeheersing de sleutel tot optimale bedrijfsvoering.
Of het nu gaat om een complete nieuwe productielijn met koelinstallaties of het vervangen van één koelsysteem, onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de voedselindustrie. Bij vervanging of uitbreiding kunt u rekenen op technische expertise om uw investering rendabel te maken. Wij zijn in staat om, rekening houdend met levertijden, HACCP-certificering, capaciteitseisen en maatvoering, samen met u tot de beste keuze te komen die jarenlang past bij uw voedselverwerking proces.


