Bij uw bedrijf

Een professionele koeling, vriezer, airconditioning, vrf of warmtepomp voor in uw bedrijf?

Maak een afspraak

1 + 2 = ?

Industriële koelingen

Industriële koeltechniek vraagt om een goed en doordacht ontwerp en een geschikte locatie. Het doel is om duurzame koel- en vriesinstallaties te bouwen waarbij uw producten op de juiste temperatuur worden bewaard en de kwaliteit hiervan gewaarborgd blijft.

D.I. Koeltechniek is specialist in koeltechniek bouwt duurzame koel- en vriesinstallaties op maat in de voedingsmiddelenindustrie (o.a. bakkerijen, zuivelindustrie, vis- en vleesverwerkende bedrijven en de bloemenbranche).

Voor winkel, horecabedrijf, industrie, productiebedrijf en zorginstelling leveren wij alles op het gebied van bedrijfskoel- en vriesinstallaties. Dit betreft zowel zichtwerk als inbouw en – indien gewenst – ook maatwerk.

U kunt hierbij, naast vormen van luchtbehandeling (zoals airco’s) vooral denken aan koelcellen, vriescellen, inrijkoelkasten, industriële koeling en proceskoeling, verkoopkoelvitrines, wandkoelingen, gekoelde displaykasten en werkbanken, ijsblokmachines, glasdeurkoel- en vrieskasten, enz..

D.I. Koeltechniek begeleidt u van A tot Z en maakt een perfect ontwerp van een specifieke ruimte om uw producten in te koelen of te bewaren.