Bij uw bedrijf

Een professionele koeling, vriezer, airconditioning, vrf of warmtepomp voor in uw bedrijf?

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Industriële koelingen

Industriële koeltechniek vraagt om een goed en doordacht ontwerp en een geschikte locatie. Het doel is om duurzame koel- en vriesinstallaties te bouwen waarbij uw producten op de juiste temperatuur worden bewaard en de kwaliteit hiervan gewaarborgd blijft.

D.I. Koeltechniek is specialist in koeltechniek bouwt duurzame koel- en vriesinstallaties op maat in de voedingsmiddelenindustrie (o.a. bakkerijen, zuivelindustrie, vis- en vleesverwerkende bedrijven en de bloemenbranche).

Voor winkel, horecabedrijf, industrie, productiebedrijf en zorginstelling leveren wij alles op het gebied van bedrijfskoel- en vriesinstallaties. Dit betreft zowel zichtwerk als inbouw en – indien gewenst – ook maatwerk.

U kunt hierbij, naast vormen van luchtbehandeling (zoals airco’s) vooral denken aan koelcellen, vriescellen, inrijkoelkasten, industriële koeling en proceskoeling, verkoopkoelvitrines, wandkoelingen, gekoelde displaykasten en werkbanken, ijsblokmachines, glasdeurkoel- en vrieskasten, enz..

D.I. Koeltechniek begeleidt u van A tot Z en maakt een perfect ontwerp van een specifieke ruimte om uw producten in te koelen of te bewaren.